sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kreisibailausta Algarvessa

Huhhuh, rankka viikko takana. Erasmuslaisen elämä on pelkkää juhlimista - kisakunto kasvaa. Lisäksi päätin lähteä bileristeilylle Algarveen, tällä kertaa Albufeiraan. Kyseessä oli kerran vuodessa järjestettävä iso tapahtuma Portugalin opiskelijakaupunkien kanssa. Meitä oli yhteensä 700, joista vajaa 200 Lissabonista. Voitte siis vain kuvitella etelään matkaavien bussien määrän. 

Sää ei valitettavasti ollut suotuisa, reissulla oli aika kylmä ja osittain sateli. Todella harmi kun on aivan mahtavat rannat ja uima-altaat käytössä. 




Aktiviteettejä löytyi laidasta laitaan - värisotaa, tyynysotaa, vesipuistoa ja viimeisenä iltana vaahtobileet. Huhhuh. Meininki oli aika hurjaa enkä usko, että ensi vuonna reissua järjestetään tähän hotelliin. Sotku minkä 700 opiskelijaa jättää jälkeensä oli aikamoinen. 





Yhdelle illoista ei ollut järjestetty illallista, joten päädyimme kaverini kanssa paikalliseen italialaiseen raflaan syömään. Kahden tytön romanttiseen illalliseen kuului tietenkin sydämen muotoinen pizza :-) 

Etelän paikoista kuitenkin edelleen suosin Lagosta, jossa on pikkukaupungin tunnelmaa ja kaikki on kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Albufeira on jollain tavalla jäänyt vähän 80 -luvulle. Asuntohotellit toisensa vieressä antavat paikasta vähän persoonattoman fiiliksen.


2 kommenttia:

  1. Niin kivoja nämä kaikki kuvat ja vitsit mitä kaikkea teetkään siellä! niin siistiä. :)

    VastaaPoista
  2. Portugalin eteläosa, eli Algarve on kyllä ehdottomasti käymisen arvoinen! Kannattaa yhdistää kuitenkin Lissabonin visiittiin ettei jää yksipuoliseksi reissuksi. Molemmissa paikoissa paljon nähtävää :-)

    VastaaPoista