lauantai 19. tammikuuta 2013

Päivä ennen huomista

Lähtölaukaisuun on siis alle 24 tuntia enää! 

Muutto hoidettiin muutaman perheenjäsenen avustamana torstai-iltana ja eilen kävimme vielä siivoamassa kämpän luovutuskuntoon. Viimeiset kaksi yötä olemme viettäneet vanhemmillani. Eihän täältä kuitenkaan uskalla nokkaansa ulos edes pistää kun on niin kylmä!! Tämä päivä onkin mennyt myöhäisen aamiaisen ja saunomisen merkeissä. 

Seuraavaksi ohjelmanumerona on vuorossa matkalaukkujen järjesteleminen. Muutto kun piti hoitaa vähän hassusti ensin pakkaamalla matkakamat ja sitten muuttamalla muut tavarat. Laukkuun on siis vain viskattu vaatteita, jotka pitää tänään katsoa läpi ja järjestellä vähän paremmin. Vanhempani ovat tulossa moikkaamaan Lissaboniin parin kuukauden kuluttua, joten ajattelin jättää kesäisimmät tavarat heidän mukaan tuotaviksi. Helpottaa vähän noiden ylikilojen kanssa. 

Huomenna aamulla siis kukonlaulun aikaan päivystetään siis jo kentällä. Matka käy Münchenin kautta Lissaboniin ja sieltä junalla Coimbraan, jossa vietänkin sitten seuraavan kuukauden portugalin kielikurssin merkeissä. 

Boa viagem sitten vaan meikäläiselle ja päivitellään lähipäivinä kuulumisia!

1 kommentti: