perjantai 23. marraskuuta 2012

Mañana, Mañana

Noniin, pieni välipäivitys kotisohvalta perjantai-iltana. Viikko on ollut tosi rankka, kun kouluhommien deadlinet lähestyvät. Itse ajattelin ihan vaan latailla akkuja tämän illan ja huomenna olla virkeänä töissä. 




Vielä hoidettavien asioiden selkeytämiseksi tein listan:

- Asunnon irtisanominen: hoidetaan joulukuussa. Päätimme, että pidämme asuntomme vielä koko tammikuun, vaikka muutammekin jo  vähän ennen kuun loppua pois. Suunnittelen, että viemme hiljalleen tavaraa poikaystäväni vanhempien luo, jotta itse muutto hoituu vaivattomammin. 


- Lehtien irtisanominen: tehty. 

- Puhelinliittymän muuttaminen: perehtynyt asiaan, teen muutokset tammikuussa.

- Mitkä tavarat pidetään, mitkä myydään pois: Vein tänään hurjan kasan tavaraa ja vaatteita itsepalvelukirpputorille Kannelmäkeen ihanan mummoni avustuksella. Paikka vaikutti lupaavalta, perjantai-iltana oli ihan tungosta. Oma myyntipaikkani on kuitenkin ihan viimeisellä seinällä kaukana kassasta, joten katsotaan paljonko syntyy hävikkiä... Paikkaa maksaessani toisella kassalla nainen osti jo yhdet myynnissä olevista kengistäni pois, jes!

- Asunto vaihdossa: tehty. Maksoin depositin ja sain vahvistuksen sen perillemenosta. Kuulema kaikki muutkin huoneet on jo varattu kevääksi. Enää pitää ilmoittaa saapumispäivä.

- Muut vaihtovalmistelut: Noh, dedikset tuli ja meni ja hupsista pääsinkin saamaan esimakua Suomen ja Portugalin aikakäsitysten eroavaisuuksista. Tämän viikon maanantaina kaikkien kohdemaiden tuli ilmoittaa opiskelijavalinnoistaan kielikursseille. No arvaatte varmaan onko tähän asti kuulunut mitään, no eipä ei. Odottavan aika on pitkä ja se jatkuu vähintään viikonlopun yli...

- Lentoliput: niinpä.
  


"I love deadlines.


I like the whooshing sound they make as they fly by."


Douglas Adams

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti