tiistai 27. marraskuuta 2012

Ja kuinka siinä kävikään...

Kävin tänään koululla juttelemassa vaihtokoordinaattorini kanssa viimeisistä lomakkeista ja vaihdossa suoritettavien kurssien korvaavuuksista. Vaihtokoulun ja kotikouluni kurssit eivät ihan mene yhteen, Lissabonin koulun ollessa aika design- ja markkinointipainotteinen kun taas oma kouluni on enemmän business -suuntautunut. Toisin sanoen tuli aiemmin vähän jännät paikat siitä, saanko mitään fiksua korvattua niillä kursseilla, joita vaihdossa suoritan. Sain kuitenkin paljon uutta tietoa korvaavuuksien suhteen. Tulen siis tekemään vähän niinkuin oman sivuaineeni kaikista "ei-korvatuista" kursseista. Hyvähyvä. 

Kyselin koordinaattorilta myös kielikurssiasiasta, mutta hänkään ei ollut kuullut vielä mitään Portugalista. Koordinaattori kuitenkin varoitteli minua siitä, etteivät todellakaan kaikki hakijat pääse kielikurssille. Koko euroopan hakijat kilpailevat (uskoisin) 40 paikasta, joiden jakoperusteista ei ole mitään hajua. Kuulema aiempina vuosina ainoastaan muutama hänen opiskelijansa on päässyt kyseiselle kurssille ja ei todellakaan minun linjaltani. Ahaa. Kiva.

No mutta, kuinkas sitten kävikään. Palasin kotiin kirppiskeikalta (taas kolme loodaa myyntiin) ja avasin koneen. Roskapostikansiossa oli joku kumma viesti. Eihän! Juuhan! 

"You have been accepted to the EILC language course in Coimbra" 

Jes!!! Lähtöpäivä siis varmistui tammikuun noin 20 päivän tienoille!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...

3 kommenttia: