torstai 1. marraskuuta 2012

Home is where your heart is

Olin saanut kaverin kaverin kautta tietooni mahdollisesti vapaista huoneista Lissabonissa jo jonkin aikaa sitten. Nyt viimein ajattelin kämpän haun olevan ajankohtainen ja otin yhteyttä vuokraisäntään. Huoneen varaaminen hoitui todella helposti meilillä ja vakuuden maksamalla. Jo ensimmäisessä meilissä sain pohjapiirroksen (jossa oli merkitty myös jokainen huonekalu matoista roskakoreihin saakka!), muutaman kuvan ja parisivuisen dokumentin perussäännöistä ja käytänteistä asunnossa. Sanotaanko vaikka näin, että tämä kävi PALJON helpommin, kuin mitä olisin Portugalista uskonut. Suomessakin kämpän vuokraaminen on vaikeampaa.

Asunto sijaitsee rauhallisella kadulla noin 15 minuutin kävelymatkan päässä koulultani. Vuokra tulee olemaan 350€/kk, mikä on hitusen enemmän mitä olin veikannut Lissabonin standardin, varsinkin nykyisessä tilassaan, olevan. Hinta kuitenkin sisältää veden, sähkön, kaasun ja netin, joten ei ole valittamista! Asunto on normaalin perheasunnon oloinen, neljä makuuhuonetta, keittiö (+breakfast room!), kaksi kylpyhuonetta ja olohuone. Odotan siis jo innolla kolmen kämppikseni tapaamista! 


Porto, Portugal
Lisää päivityksiä tulossa toivottavasti mahdollisimman pian, sillä kolmen viikon sisällä saan vastauksen kielikurssille pääsystä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti